Kun for Mænd

MAND TIL MAND – hjælp til sværere udfordringer.

Mange mænd oplever, at det kan være svært at finde retning for tilværelsen og at være tro mod sig selv.
At de har svært ved beslutsomhed og svært ved at have sig selv med i fælles beslutninger. Svært at engagere sig uden let at blive afledt eller føle at interessen svigter.

Det kan følges af en fornemmelse af rastløshed eller uro, der ikke lige lader til at gå væk. At skulle leve op til noget. Noget der kan have sat sig til en grad af spændinger i kroppen eller andet ubehag. Det kan nogle gange også være fulgt af irritation eller at blive ”kort for hovedet” eller vredladen. Efterfølgende kan der være dårlig samvittighed.

Lysten til at trække sig i selskab med andre, kan mange mænd også opleve. Det kan være udfordrende at sige, hvad man har på hjerte og også have kontakt til hvad mavefornemmelsen egentlig fortæller.
Det at stå ved sig selv.

Det kan give problemer med f.eks. at være i et forhold, i en familie eller måske blandt venner.

Det kan give problemer med at finde værdierne i sin egen maskulinitet.

Den gode nyhed her er, at det er muligt at gøre noget ved det.
At ændre på de svære forhold. At få kontakten tilbage og værdierne frem igen. At finde beslutsomheden, roen og interessen.

Det kan ske ved at få lov til at sætte ord på nogle indre ting. Men måske mere vigtigt: at det kan kobles på en eller anden form for kontakt til kroppen og fysisk bevægelse eller ved at inddrage naturen som et hjælpende sted.

Er noget af det ovenstående kendt for dig? Har du måske længe taget tilløb til en ændring for dig selv? At møde livet med lidt lettere sind og krop? At vinde dig selv tilbage?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller lave en uforpligtende aftale.
Mit mobilnr. er 22131163

Du kan også bruge kontaktformularen herunder.

Hilsen Dennis

Kontakt

Dennis Næsby

Midtfenner 14

6760 Øster Vedsted, Ribe

​​Mobil: +45 22131163

E-mail: traekvejret@gmail.com